Afdrukken

Mini-camping

Zin om wat langer van het buitenleven te genieten? Dat kan! Wij beschikken over een minicamping met 15 ruime kampeerplaatsen. Juist door die kleinschaligheid heerst op onze boerderij een authentieke, gemoedelijke sfeer. Bij ons mag iedereen lekker zijn gang gaan. Even een kijkje nemen in de stal, of zelfs helpen bij het voeren van de beesten? Prima! Kinderen krijgen bij ons volop de ruimte. Ze kunnen zich uren vermaken op de trampoline, de glijbaan en de schommels, of met de fietsjes, trekkers en skelters die op ons erf te vinden zijn.

Een kakelvers eitje bij het ontbijt, dat hoort bij het logeren op de boerderij. Voor zuivelproducten en verse broodjes kunt u ’s morgens altijd in onze boerderijwinkel terecht. Gasten krijgen van ons elke dag een gratis liter melk!


Faciliteiten

De plaatsen op de camping zijn erg ruim (150 m2) en hebben elk een eigen water aan- en afvoer. Ook heeft elke staanplaats een 10-ampère aansluiting.
U mag gratis gebruik maken van onze koelkast en vriezer. Voor het gebruik van de wasmachine en droger vragen wij een kleine vergoeding. Het toiletgebouw bestaat uit 6 douches, 7 wc's. Achter het toiletgebouw bevindt zich het chemisch stortpunt.

Zondagsrust
De zondagsrust is voor ons erg belangrijk, wij vragen u daar rekening mee te houden. Tijdens zondagen is er geen aankomst en vertrek mogelijk. Het voetbalveld is deze dag gesloten.